11/06/2022 11/06/2022 Πανηγυρικός Εσπερινός τελέσθηκε την Πέμπτη 9-6-2022 το απόγευμα, στον Ιερό Πανηγυρίζοντα Ναό της Αγίας Αντωνίνης στ’ Αγγίδια της Νάξου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Καλλινίκου. Ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Δωρόθεο Βενετσανόπουλο, τον Εφημέριο Παντανάσσης Πρεσβ. Νικόλαο Κασμά και τον Διάκονο Ευστάθιο Βασιλάκη, μετέβη στον ως άνω Ιερό Ναό, τον...
11 Ιουνίου, 2022 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2022 - 18:27

Η εορτή της Αγίας Αντωνίνης στ’ Αγγίδια της Νάξου

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Αντωνίνης στ’ Αγγίδια της Νάξου

Πανηγυρικός Εσπερινός τελέσθηκε την Πέμπτη 9-6-2022 το απόγευμα, στον Ιερό Πανηγυρίζοντα Ναό της Αγίας Αντωνίνης στ’ Αγγίδια της Νάξου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Καλλινίκου. Ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Δωρόθεο Βενετσανόπουλο, τον Εφημέριο Παντανάσσης Πρεσβ. Νικόλαο Κασμά και τον Διάκονο Ευστάθιο Βασιλάκη, μετέβη στον ως άνω Ιερό Ναό, τον οποίο ανήγειραν σε κτήμα τους, ο Νάξιος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιος με τα αδέλφια του, εις μνήμην των γονέων τους Ευαγγέλου και Αντωνίνας Μαντζουράνη.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στον Εσπερινό, με την συμμετοχή επίσης του Εφημερίου Γαλήνης, Οικ. Τιμολέοντος Αθανασόπουλου, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και κήρυξε τον θείο λόγο.

Τον Μητροπολίτη Θηβών εκπροσώπησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Λουκά Βοιωτίας, Αρχιμ. Σεραφείμ Παυλίδης, ο οποίος προ του «Δι’ ευχών» μετέφερε στον Σεβασμιώτατο, την αδελφική αγάπη του Ποιμενάρχη του και την υιική αγάπη και σεβασμό του ιδίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων