06/08/2021 06/08/2021 Την Παρασκευή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στην Μάρπησσα της Πάρου όπου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος προέστη της Θείας Λειτουργίας και ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Αρσένιος Μελισσιανός. Προ της Απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος, αφού ευλόγησε τα σταφύλια τα οποία διανεμήθησαν μαζί με το αντίδωρο...
06 Αυγούστου, 2021 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 06/08/2021 - 18:32

Η ευλογία της αμπέλου στην Μάρπησσα της Πάρου

Διαδώστε:
Η ευλογία της αμπέλου στην Μάρπησσα της Πάρου

Την Παρασκευή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μετέβη στην Μάρπησσα της Πάρου όπου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος προέστη της Θείας Λειτουργίας και ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Αρσένιος Μελισσιανός. Προ της Απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος, αφού ευλόγησε τα σταφύλια τα οποία διανεμήθησαν μαζί με το αντίδωρο στους πιστούς, απηύθυνε ευχές προς τους εκκλησιαζομένους.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων