08/05/2021 08/05/2021 Με κατάνυξη και εκκλησιαστική λαμπρότητα τελέσθηκε φέτος η μεγαλύτερη πανήγυρις της νήσου Νάξου, αυτή της Ζωοδόχου Πηγής Αργοκοιλιωτίσσης Κορώνου που βρίσκεται σε απόσταση τριάντα χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα του νησιού. Το πρωί της Παρασκευής7 Μαΐου μετέβη στο Ιερό Προσκύνημα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος ο οποίος χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και...
08 Μαΐου, 2021 - 18:36
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2021 - 18:21

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ζωή για τον Χριστόν

Διαδώστε:
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Ζωή για τον Χριστόν

Με κατάνυξη και εκκλησιαστική λαμπρότητα τελέσθηκε φέτος η μεγαλύτερη πανήγυρις της νήσου Νάξου, αυτή της Ζωοδόχου Πηγής Αργοκοιλιωτίσσης Κορώνου που βρίσκεται σε απόσταση τριάντα χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα του νησιού.

Το πρωί της Παρασκευής7 Μαΐου μετέβη στο Ιερό Προσκύνημα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος ο οποίος χοροστάτησε στον Όρθρο, ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας κατά την διάρκεια της οποίας τέλεσε την εις Διάκονον χειροτονία του Μοναχού Χριστοφόρου, αδελφού της Ιεράς Μονής Φανερωμένης Νάξου.

 

 

ΔΕΙΤΕ – Τιμήθηκε η Ζωοδόχος Πηγή με χειροτονία διακόνου στη Νάξο

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων