21/07/2021 21/07/2021 Σε ανακοίνωσή της η Ιερή Μητρόπολη Παροναξίας αναφέρει, ότι μετά την περσινή Αγιοκατάταξη του εν Αγίοις Πατρός ημών Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης (+1984) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος – ο οποίος φέρει το όνομά του – θα άγει τα ονομαστήριά του κατά την ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του προαναφερθέντος νεοφανούς Αγίου, ήτοι την 15η του...
21 Ιουλίου, 2021 - 12:07

Η Μητρόπολη Παροναξίας για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Παροναξίας για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου

Σε ανακοίνωσή της η Ιερή Μητρόπολη Παροναξίας αναφέρει, ότι μετά την περσινή Αγιοκατάταξη του εν Αγίοις Πατρός ημών Καλλινίκου Μητροπολίτου Εδέσσης (+1984) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος – ο οποίος φέρει το όνομά του – θα άγει τα ονομαστήριά του κατά την ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του προαναφερθέντος νεοφανούς Αγίου, ήτοι την 15η του μηνός Οκτωβρίου εκάστου έτους.

Ως εκ τούτου την Πέμπτη 29η Ιουλίου (εορτή της μνήμης του Αγίου Μάρτυρος Καλλινίκου) ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας θα τελέσει απλώς την Θεία Λειτουργία σε μια από τις Ιερές Μονές της Επαρχίας του, χωρίς να δεχθεί επισκέψεις και ευχές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων