10/03/2023 10/03/2023 Στον Ιερό Ενοριακό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Παροικίας, όπου συνεορτάζεται η μνήμη των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, μετέβη χθες ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος. Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και των Ωρών και εν συνεχεία προεξήρχε της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας, με την συμμετοχή του Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητρόπολης, Αρχιμ. Αρσενίου Μελισσιανού (ο οποίος και κήρυξε...
10 Μαρτίου, 2023 - 13:46
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2023 - 13:50

Η μνήμη των Αγίων Τεσσαράκοντα στην Παροικία της Πάρου

Διαδώστε:
Η μνήμη των Αγίων Τεσσαράκοντα στην Παροικία της Πάρου

Στον Ιερό Ενοριακό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Παροικίας, όπου συνεορτάζεται η μνήμη των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, μετέβη χθες ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος.

Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και των Ωρών και εν συνεχεία προεξήρχε της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας, με την συμμετοχή του Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητρόπολης, Αρχιμ. Αρσενίου Μελισσιανού (ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο) και του Εφημερίου του Ιερού Ναού και Αρχιερατικού Επιτρόπου Παροικίας-Ναούσης, Πρωτοπρ. Σπυρίδωνος Φωκιανού. Προ του «Δι’ ευχών» ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε εόρτιες ευχές προς όλους.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων