11/01/2023 11/01/2023 Την κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας για το νέο έτος 2023 έκοψε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο αίθριο του Δημαρχιακού Μεγάρου στην πόλη της Νάξου. Την Αγιοβασιλειόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτη Δωρόθεο Βενετσανόπουλο και τον Διάκονο Νεκτάριο Σκουλάτο. Στην τελετή συμμετείχαν ο Δήμαρχος Νάξου...
11 Ιανουαρίου, 2023 - 11:44

Κοπή Αγιοβασιλειόπιτας στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Διαδώστε:
Κοπή Αγιοβασιλειόπιτας στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Την κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας για το νέο έτος 2023 έκοψε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο αίθριο του Δημαρχιακού Μεγάρου στην πόλη της Νάξου.

Την Αγιοβασιλειόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτη Δωρόθεο Βενετσανόπουλο και τον Διάκονο Νεκτάριο Σκουλάτο.

Στην τελετή συμμετείχαν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρης Λιανός, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φώτης Μαυρομάτης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Δημοτικοί Υπάλληλοι.

Ο Σεβασμιώτατος, στο τέλος της Ακολουθίας απηύθυνε ευχές για τη νέα χρονιά προς όλους τους συμμετέχοντες. Ο Δήμαρχος με την σειρά του, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του, απηύθυνε ευχές προς τους συνεργάτες του Δήμου, ενώ στη συνέχεια έδωσε τον λόγο για να απευθύνουν ευχές στον κ. Χατζηανδρέου, στους Αντιδημάρχους, στους Δημοτικούς Συμβούλους και στους προϊσταμένους και διευθυντές των υπηρεσιών του Δήμου.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων