07/07/2019 07/07/2019 Στις κατασκηνώσεις της Ιεράς του Μητροπόλεως μετέβη την Πέμπτη το απόγευμα  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος. Αναλυτικότερα, βρέθηκε στην περιοχή Πλάκας Νάξου στην οποία βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας, με την ευκαιρία της ενάρξεως της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου για το 2019. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε κατάλληλα στους ομαδάρχες, τα στελέχη, τους...
07 Ιουλίου, 2019 - 14:57
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2019 - 15:00

Μουσική και τραγούδια στις εκκλ. κατασκηνώσεις της Νάξου

Διαδώστε:
Μουσική και τραγούδια στις εκκλ. κατασκηνώσεις της Νάξου

Στις κατασκηνώσεις της Ιεράς του Μητροπόλεως μετέβη την Πέμπτη το απόγευμα  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος. Αναλυτικότερα, βρέθηκε στην περιοχή Πλάκας Νάξου στην οποία βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας, με την ευκαιρία της ενάρξεως της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου για το 2019.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε κατάλληλα στους ομαδάρχες, τα στελέχη, τους κατασκηνωτές και όλους τους συνεργάτες των κατασκηνώσεων και ευχήθηκε να τους συνοδεύουν οι πρεσβείες των Αγίων μας και ιδιαίτερα του προστάτου των Κατασκηνώσεων μας Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Κατόπιν παρεκάθησε στο δείπνο στην υπαίθρια τραπεζαρία των κατασκηνώσεων μαζί με τα παιδιά τα οποία και απέδωσαν παραδοσιακά και κατασκηνωτικά τραγούδια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων