06/04/2020 06/04/2020 Την Κυριακή 5-4-2020 (Κυριακή Ε’ Νηστειών) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος συμμετείχε συμπροσευχόμενος εκ του Ιερού Βήματος στην τελεσθείσα Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής πόλεως Νάξου. Κατά την διάρκεια του ‘’Κοινωνικού’’ κήρυξε τον Θείο Λόγο. Προ της Απολύσεως προέστη δεήσεως υπέρ των ασθενούντων και δοκιμαζομένων αδελφών και ανέγνωσε ειδική ευχή υπέρ...
06 Απριλίου, 2020 - 22:38
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2020 - 22:19

ΝΑΞΟΣ: Ειδική ευχή υπέρ απαλλαγής από την πανδημία

Διαδώστε:
ΝΑΞΟΣ: Ειδική ευχή υπέρ απαλλαγής από την πανδημία

Την Κυριακή 5-4-2020 (Κυριακή Ε’ Νηστειών) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος συμμετείχε συμπροσευχόμενος εκ του Ιερού Βήματος στην τελεσθείσα Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής πόλεως Νάξου.

Κατά την διάρκεια του ‘’Κοινωνικού’’ κήρυξε τον Θείο Λόγο.

Προ της Απολύσεως προέστη δεήσεως υπέρ των ασθενούντων και δοκιμαζομένων αδελφών και ανέγνωσε ειδική ευχή υπέρ απαλλαγής από την επιδημία του κορωνοϊού. Να σημειωθεί πως η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε κεκλεισμένων των θυρών και αναμεταδόθηκε απευθείας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεώς.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων