04/02/2023 04/02/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητος Ναούσης Πάρου κ. Παντελή Μπαφίτη, μετέβη στο Δημοτικό Κατάστημα Ναούσης, όπου ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιττα για το νέο έτος 2023. Στην τελετή συμμετείχαν ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, ο Έπαρχος Πάρου...
04 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:34
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2023 - 16:20

Ο Μητροπολιτης Παροναξίας ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα της Κοινότητος Ναούσης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολιτης Παροναξίας ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα της Κοινότητος Ναούσης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023, κατόπιν προσκλήσεως του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητος Ναούσης Πάρου κ. Παντελή Μπαφίτη, μετέβη στο Δημοτικό Κατάστημα Ναούσης, όπου ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιττα για το νέο έτος 2023.

Στην τελετή συμμετείχαν ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, ο Έπαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς, Αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στο τέλος της τελετής ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε ευχές προς όλους και προσέφερε ένα φλουρί κωνσταντινάτο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων