07/11/2022 07/11/2022 Στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Βίβλου Νάξου μετέβη την Κυριακή 6  Νοεμβρίου 2022  ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, ο οποίος χοροστάτησε στον Όρθρο και στη συνεχεία προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας. Τον Ιεράρχη πλαισίωσαν ο Πρωτοσυγκελλεύοντας της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο, ο Εφημέριος του Ιερού Ναού και...
07 Νοεμβρίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2022 - 22:06

Ο Παροναξίας Καλλίνικος στην Κοίμηση Θεοτόκου Βίβλου

Διαδώστε:
Ο Παροναξίας Καλλίνικος στην Κοίμηση Θεοτόκου Βίβλου

Στον Ιερό Ενοριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Βίβλου Νάξου μετέβη την Κυριακή 6  Νοεμβρίου 2022  ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, ο οποίος χοροστάτησε στον Όρθρο και στη συνεχεία προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας.

Τον Ιεράρχη πλαισίωσαν ο Πρωτοσυγκελλεύοντας της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Δωρόθεος Βενετσανόπουλος, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο, ο Εφημέριος του Ιερού Ναού και Αρχιερατικός Επίτροπος Βίβλου, Εμμανουήλ Σκουλάτο και ο υιός του Διάκ. Νεκτάριο Σκουλάτο.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Χειροθεσία σε Αναγνώστη-Ιεροψάλτη του κ. Κωνσταντίνου Σφυρόερα, ο οποίος επί σειρά ετών εξυπηρετεί ιεροψαλτικώς την Ενορία και ακολούθως προέστη των Μνημοσύνων των αειμνήστων Φλώρας Σκουλάτου και Δέσποινας Βραχνέλη, στο τέλος των οποίων απευθύνθηκε με λόγους οικοδομής και παρηγορίας προς τους οικείους των κεκοιμημένων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων