30/03/2023 30/03/2023 Στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος, στο χωριό του Αγίου Αρσενίου, μετέβη χθες το απόγευμα, Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος. Ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτη Δωρόθεο Βενετσανόπουλο, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο. Προ της Απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε...
30 Μαρτίου, 2023 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2023 - 17:14

Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Άγιο Αρσένιο Νάξου

Διαδώστε:
Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Άγιο Αρσένιο Νάξου

Στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος, στο χωριό του Αγίου Αρσενίου, μετέβη χθες το απόγευμα, Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος.

Ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε της Προηγιασμένης Θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτη Δωρόθεο Βενετσανόπουλο, ο οποίος και κήρυξε τον θείο λόγο.

Προ της Απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην εν συντομία στην οσιακή μορφή του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου, συγγραφέως της Κλίμακος, την μνήμη του οποίου τιμά στις 30 Μαρτίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων