20/09/2022 20/09/2022 Τη μνήμη του Αγίου Ευσταθίου, της συμβίας του Θεοπίστης και των τέκνων του Αγαπίου και Θεοπίστου, τίμησε η Μητρόπολη Παροναξίας στον ναό του Αγίου Νικοδήμου της Νάξου. Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχε συμπροσευχόμενος ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, ο οποίος κατά την διάρκεια του «Κοινωνικού» κήρυξε τον θείο λόγο. Αναφέρθηκε στην ενότητα που πρέπει να έχει...
20 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2022 - 15:35

Στην αξία της οικογένειας αναφέρθηκε ο Παροναξίας Καλλίνικος ανήμερα του Αγ. Ευσταθίου

Διαδώστε:
Στην αξία της οικογένειας αναφέρθηκε ο Παροναξίας Καλλίνικος ανήμερα του Αγ. Ευσταθίου

Τη μνήμη του Αγίου Ευσταθίου, της συμβίας του Θεοπίστης και των τέκνων του Αγαπίου και Θεοπίστου, τίμησε η Μητρόπολη Παροναξίας στον ναό του Αγίου Νικοδήμου της Νάξου.

Στη Θεία Λειτουργία συμμετείχε συμπροσευχόμενος ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, ο οποίος κατά την διάρκεια του «Κοινωνικού» κήρυξε τον θείο λόγο.
Αναφέρθηκε στην ενότητα που πρέπει να έχει η σύγχρονη οικογένεια, παίρνοντας αφορμή από την οικογένεια του Αγίου Ευσταθίου.

Στη συνεχεία ευχήθηκε στον εορτάζοντα Διάκονο του Ιερού Ναού π. Ευστάθιο Βασιλάκη και εξήρε την διακονία του τόσο στον Ιερό Ναό και τον ίδιο όσο και στα εν Νάξω «Γεύματα Αγάπης». Προ της Απολύσεως ο Μητροπολίτης ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων