05/07/2022 05/07/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο επισκέφθηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε στη Νάξο τον κ. Πλακιωτάκη, με τον οποίο συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρης Λιανός, οι...
05 Ιουλίου, 2022 - 16:49
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2022 - 17:15

Στον Μητροπολίτη Παροναξίας ο Υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Παροναξίας ο Υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο επισκέφθηκε την Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Παροναξίας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε στη Νάξο τον κ. Πλακιωτάκη, με τον οποίο συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρης Λιανός, οι Βουλευτές Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, κ. Κατερίνα Μονογυιού και Φίλιππος Φόρτωμας, ο Βουλευτής Έβρου κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος, ο Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Θέμης Χειμάρας, ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης, ο Γενικός Γραμματέας Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Πάνος Αλεξανδρής, ο Διοικητής της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. Αρχιπλοίαρχος κ. Ιάκωβος Γκύζης, ο Λιμενάρχης Νάξου Αντιπλοίαρχος κ. Αλέξης Αποστολόπουλος, Πολιτευτές και Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού.

Κατά την ολοκλήρωση της συναντήσεως, ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για την επίσκεψή του, του προσέφερε τοπικά προϊόντα της Νάξου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων