01/08/2021 01/08/2021 Την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος υποδέχθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη. Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τα νησιά της Μητροπολιτικής περιφέρειας και εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Πολιτισμού. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Νάξιος τ. Υπουργός κ. Γεώργιος...
01 Αυγούστου, 2021 - 10:51
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2021 - 11:03

Συνάντηση Μητροπολίτη Παροναξίας με την Υπ. Πολιτισμού

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Παροναξίας με την Υπ. Πολιτισμού

Την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος υποδέχθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως την Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τα νησιά της Μητροπολιτικής περιφέρειας και εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Πολιτισμού. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Νάξιος τ. Υπουργός κ. Γεώργιος Ανωμερίτης, ο Προϊστάμενος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων κ. Δημήτριος Αθανασούλης καθώς και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως  Παροναξίας Πρωτ. π. Κωνσταντίνος Κύλης.

Το Σάββατο 31 Ιουλίου το βράδυ, ο Σεβασμιώτατος έπλευσε για την Πάρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων