01/08/2020 01/08/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος συμμετείχε συμπροσευχόμενος εκ του Ιερού Βήματος στην τελεσθείσα Θεία Λειτουργία στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου. Κατά την διάρκεια του “Κοινωνικού” κήρυξε τον Θείο Λόγο. Προ της Απολύσεως ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους. Να σημειωθεί πως η Θεία Λειτουργία αυτή είναι αφιερωμένη κάθε χρόνο στους εργαζομένους και εθελοντικά διακονούντες στο...
01 Αυγούστου, 2020 - 21:57
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2020 - 21:16

Θεία Λειτουργία για τους εργαζομένους στην Εκατονταπυλιανή

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία για τους εργαζομένους στην Εκατονταπυλιανή

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος συμμετείχε συμπροσευχόμενος εκ του Ιερού Βήματος στην τελεσθείσα Θεία Λειτουργία στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου. Κατά την διάρκεια του “Κοινωνικού” κήρυξε τον Θείο Λόγο. Προ της Απολύσεως ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους.

Να σημειωθεί πως η Θεία Λειτουργία αυτή είναι αφιερωμένη κάθε χρόνο στους εργαζομένους και εθελοντικά διακονούντες στο Ιερό Προσκύνημα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων