22/05/2020 22/05/2020 Επί της ράχης των κυμάτων και με 8 μποφόρ πλέοντας, το Άγιο Φως έφθασε προ ολίγου στη Νάξο και παρεδόθη εις χείρας του Πρωτοπρεσβυτέρου Νεκταρίου, του Οικονόμου Ιωάννου και του Πρεσβύτερου Νικολάου, οι οποίοι θα το διανείμουν στους Χριστιανούς της Νάξου. Και στη Νάξο, όπως και στην Πάρο πριν λίγη ώρα,  οι Κληρικοί μετέφεραν τις...
22 Μαΐου, 2020 - 19:23
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2020 - 19:27

Το Άγιο Φως υποδέχτηκαν στη Νάξο παρά τα 8 μποφόρ

Διαδώστε:
Το Άγιο Φως υποδέχτηκαν στη Νάξο παρά τα 8 μποφόρ

Επί της ράχης των κυμάτων και με 8 μποφόρ πλέοντας, το Άγιο Φως έφθασε προ ολίγου στη Νάξο και παρεδόθη εις χείρας του Πρωτοπρεσβυτέρου Νεκταρίου, του Οικονόμου Ιωάννου και του Πρεσβύτερου Νικολάου, οι οποίοι θα το διανείμουν στους Χριστιανούς της Νάξου.

Και στη Νάξο, όπως και στην Πάρο πριν λίγη ώρα,  οι Κληρικοί μετέφεραν τις ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β’ για την ευλογία που εκόμισε, ενώ έμφροντις ο ευγενής και διακρινόμενος για τα φιλευσεβή αισθήματά του Πλοίαρχος του «ΑΡΤΕΜΙΣ» κ. Στυλιανός Περιστεράκης συνόδευσε και επέβλεψε την διανομή του Αγίου Φωτός και στους δύο κατάπλους του πλοίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων