22/10/2021 22/10/2021 Λίαν ικανοποιητικά αποτελέσματα είχε η αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Γεωργίου τις τελευταίες ημέρες, από 4 έως 16 Οκτωβρίου 2021. Ο Λαός ανταποκρίθηκε στην έκκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου, για προσφορά λίγης ποσότητος από το αίμα μας, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες, τις οποίες αντιμετωπίζουν ασθενείς των Νοσοκομείων της...
22 Οκτωβρίου, 2021 - 22:15
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2021 - 22:26

137 φιάλες αίματος έδωσε η Αιμοδοσία της Μητροπόλεως

Διαδώστε:
137 φιάλες αίματος έδωσε η Αιμοδοσία της Μητροπόλεως

Λίαν ικανοποιητικά αποτελέσματα είχε η αιμοδοσία της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Γεωργίου τις τελευταίες ημέρες, από 4 έως 16 Οκτωβρίου 2021.

Ο Λαός ανταποκρίθηκε στην έκκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Χρυσοστόμου, για προσφορά λίγης ποσότητος από το αίμα μας, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες, τις οποίες αντιμετωπίζουν ασθενείς των Νοσοκομείων της πόλεώς, αλλά και γενικώτερα, αφού πολλές φορές η Ιερά Μητρόπολις, ως προς το θέμα αυτό, εξυπηρέτησε και εξυπηρετεί ανάγκες ασθενών και σε άλλες περιοχές.

Η αιμοδοσία έδωσε 137 φιάλες αίματος και πραγματοποιήθηκε, όπως κάθε φορά, σε συνεργασία με τα αιματολογικά κέντρα και τις αρμόδιες υπηρεσίες των Νοσοκομείων Γ.Π.Ν.Π. «Παναγία η Βοήθεια» και «Άγιος Ανδρέας», Πατρών.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων