24/09/2020 24/09/2020 Κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως των Προέδρων των Διοικητικών Συμβουλίων και των πολυπληθών παιδιών- αθλητών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος επισκέφτηκε τους χώρους αθλήσεως των ομάδων και τέλεσε αγιασμούς με την ευκαιρία της ενάρξεως της αθλητικής περιόδου. Α) Στο γήπεδο της ομάδος «Ατρόμητος Πατρών» Β) Στο γήπεδο του αθλητικού ομίλου «Αχιλλέας Καμαρών» Γ) στις αθλητικές εγκαταστάσεις...
24 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2020 - 19:44

Αγιασμός στους Αθλητικούς Συλλόγους της Πάτρας

Διαδώστε:
Αγιασμός στους Αθλητικούς Συλλόγους της Πάτρας

Κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως των Προέδρων των Διοικητικών Συμβουλίων και των πολυπληθών παιδιών- αθλητών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος επισκέφτηκε τους χώρους αθλήσεως των ομάδων και τέλεσε αγιασμούς με την ευκαιρία της ενάρξεως της αθλητικής περιόδου.

Α) Στο γήπεδο της ομάδος «Ατρόμητος Πατρών»

Β) Στο γήπεδο του αθλητικού ομίλου «Αχιλλέας Καμαρών»

Γ) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας «Άτλας Πατρών».

Ο Σεβασμιώτατος έτυχε θερμής υποδοχής από όλες τις ομάδες. Οι Πρόεδροι τον προσφώνησαν και τον ευχαρίστησαν με μεγάλο σεβασμό, εκφράζοντας τα αισθήματα απάντων των μελών, των αθλητικών ομάδων, προσέφεραν δε και αναμνηστικά των αθλητικών σωματείων, στον Σεβασμιώτατο.

Ο Σεβασμιώτατος, μίλησε με θερμά λόγια στους έχοντας την ευθύνη των αθλητικών ομάδων και ιδιαίτερα στα παιδιά που αθλούνται.

Εστίασε στην αξία του ανθρωπίνου σώματος, αφού ο άνθρωπος δημιουργήθηκε, ως ψυχοσωματική οντότης από τον Θεό και στην σημασία της σωματικής γυμνασίας, η οποία δεν είναι ανεξάρτητη από την γυμνασία της ψυχής, σύμφωνα με την εμπειρία της Αγίας Εκκλησίας και την διδασκαλία των θεοφόρων Πατέρων.

Επαίνεσε δε όλους, διότι σε καιρούς δύσκολους, τα παιδιά ευρίσκουν αντικείμενο υγιούς ενασχολήσεως, αντί να τρέχουν σε άλλους χώρους, οι οποίοι εις ουδέν ωφελούν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων