20/06/2019 20/06/2019 Αντιπροσωπεία των εργαζομένων στη Frigoglass με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αθανάσιο Παπαστεφανόπουλο επεσκέφθησαν τήν Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για την συμπαράστασή του στον αγώνα που κάνουν για να μα κλείσει  το εργοστάσιο και μείνουν με τις οικογένειες τους στο δρόμο (εργάζονται στήν ὡς ἂνω Ἑταιρεία, ἡ ὁποία λειτουργεῖ...
20 Ιουνίου, 2019 - 11:33

Aντιπροσωπεία των εργαζομένων στη Frigoglass στον Μητρ.Πατρών

Διαδώστε:
Aντιπροσωπεία των εργαζομένων στη Frigoglass στον Μητρ.Πατρών

Αντιπροσωπεία των εργαζομένων στη Frigoglass με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αθανάσιο Παπαστεφανόπουλο επεσκέφθησαν τήν Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για την συμπαράστασή του στον αγώνα που κάνουν για να μα κλείσει  το εργοστάσιο και μείνουν με τις οικογένειες τους στο δρόμο (εργάζονται στήν ὡς ἂνω Ἑταιρεία, ἡ ὁποία λειτουργεῖ ἀπό τό 1979 στήν Πάτρα περίπου 100 οἰκογενειάρχες) καί νά τόν παρακαλέσουν νά συνεχίσῃ νά τούς συμπαραστέκεται στόν δίκαιο ἀγῶνα τους.

Ο Σεβασμιώτατος μέ συγκίνηση δέχθηκε τούς εργαζομένους στη Frigoglass, εξέφρασε καί πάλι τήν πατρική του ἀγάπη καί τούς διεβεβαίωσε ότι όπως έπραξε μέχρι τώρα, υπερασπιζόμενος τά δικαιώματα τους, θα πράξει και στην συνέχεια μέ όλη την διάθεση της ψυχής του, απευθυνόμενος προς όλους τους αρμοδίους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων