24/03/2023 24/03/2023 Ντυμένοι με την εθνική ενδυμασία οι μαθητές του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών, πραγματοποίησαν μια θαυμάσια εκδήλωση, με την ευκαιρία της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου. Μέσα από κείμενα, ποιήματα και δρώμενα, τραγούδια της δόξας και της Λευτεριάς και Ύμνους, μετέφεραν όλους, στο κλίμα των αγώνων και της θυσίας, Κληρικών και Λαικών, μικρών και μεγάλων, ανδρών και...
24 Μαρτίου, 2023 - 14:29

«Η λεβεντιά των Μαθητών του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών»

Διαδώστε:
«Η λεβεντιά των Μαθητών του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών»

Ντυμένοι με την εθνική ενδυμασία οι μαθητές του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών, πραγματοποίησαν μια θαυμάσια εκδήλωση, με την ευκαιρία της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου.

Μέσα από κείμενα, ποιήματα και δρώμενα, τραγούδια της δόξας και της Λευτεριάς και Ύμνους, μετέφεραν όλους, στο κλίμα των αγώνων και της θυσίας, Κληρικών και Λαικών, μικρών και μεγάλων, ανδρών και γυναικών, οι οποίοι έδωσαν το αίμα τους για την ελευθερία της Ελλάδος, από τον Τουρκικό ζυγό.

Ο Σεβασμιώτατος, με εν Κυρίω καύχηση και συγκίνηση, εξέφρασε τον έπαινο και τις ευχαριστίες στα παιδιά του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών, στο Διευθυντή κ. Ιωάννη Κόττορο, στους Καθηγητές και τους Γονείς των μαθητών. «Παιδιά μου» είπε μεταξύ των άλλων, ο Σεβασμιώτατος, «εύχομαι, αυτό το πνεύμα να πλημμυρίζη την καρδιά σας, πνεύμα αγώνων και θυσιών για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα, να διακατέχη διά παντός τη ζωή σας και αν χρειασθή να δώσετε και το αίμα σας για την πίστη μας και την πατρίδα μας. Και όσοι γίνετε Ιερείς, εύχομαι να γίνετε όλοι, να κάνετε το ράσο σας φλάμπουρο της Λευτεριάς, όπως το έπραξαν διαχρονικά Πατριάρχες, Αρχιερείς, Ιερείς και Μοναχοί, που έδωσαν την ζωή τους για τον Χριστό και την Ελλάδα».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων