04/04/2020 04/04/2020 Μήνυμα συμπαράστασης προς το ποίμνιο του απηύθυνε ο Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος σχετικά με τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε από τη δοκιμασία του φονικού κορωνοϊού, ο οποίος έπληξε και την πόλη των Πατρών.  Για τις αγωνίες του ποιμνίου και την βαθιά πμευματική ανάγκη που κατανοεί ότι έχουν οι πιστοί, μίλησε στο τηλεοπτικό του μήνυμα...
04 Απριλίου, 2020 - 22:04
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2020 - 22:54

Κοντά στο δοκιμαζόμενο ποίμνιό του: “Γρηγορείτε αδελφοί και προσεύχεσθε για να μην βρεθούμε σε εντονότερο πειρασμό”

Διαδώστε:
Κοντά στο δοκιμαζόμενο ποίμνιό του: “Γρηγορείτε αδελφοί και προσεύχεσθε για να μην βρεθούμε σε εντονότερο πειρασμό”

Μήνυμα συμπαράστασης προς το ποίμνιο του απηύθυνε ο Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος σχετικά με τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε από τη δοκιμασία του φονικού κορωνοϊού, ο οποίος έπληξε και την πόλη των Πατρών. 

Για τις αγωνίες του ποιμνίου και την βαθιά πμευματική ανάγκη που κατανοεί ότι έχουν οι πιστοί, μίλησε στο τηλεοπτικό του μήνυμα στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε:

‘Συμπάσχουμε , λειτουργούμε , ασκούμε εμείς πρώτοι την υπομονή και προσπαθούμε μέσα από την επικοινωνία αυτή να σας στηρίξουμε. Αγωνιζόμεθα για την τέλεση των Ιερών Ακολουθιών τη Μεγάλη Εβδομάδα. Έχουμε δώσει οδηγίες στους Ιερείς μας για τη Θεία Ευχαριστία και να επικοινωνείτε με τους Ιερείς. Δεν είμαστε ανεξάρτητοι. Προσοχή να τηρούμε τα μέτρα που πρέπει. Λαχταρώ να δω τα παιδιά μου στον Οίκο του Κυρίου, είπε ο Σεβασμιώτατος.  Δε θα ήθελα να χάνονται άνθρωποι χωρίς να έχουν τους δικούς τους δίπλα τους. Για αυτό προσευχόμαστε και βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις αρχές. Προσευχηθείτε αδελφοί για τους ιατρούς τους νοσηλευτές τους ασθενείς και υπέρ των κοιμηθέντων από τη νόσο. Ως πατέρα σας, θα πράξω ότι είναι δυνατόν να ανταποκριθούμε ως Εκκλησία.

Γρηγορείτε αδελφοί και προσεύχεσθε για να μην βρεθούμε σε εντονότερο πειρασμό.

Παρακολουθήστε τα όσα αναφέρει αναλυτικά στο μήνυμά του:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων