06/08/2022 07/08/2022 Από τον Ιερό Ναό του Παντοκράτορος Πατρών, όπου λειτούργησε κατά την Μεγάλη Δεσποτική Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, κατά την ώρα του κηρύγματος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος εξέφρασε την εκ βάθους ψυχής και καρδίας συμπαράσταση του ιδίου, του Ιερού Κλήρου και του Πατραϊκού Λαού, προς τον Παναγιώτατο και Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και...
06 Αυγούστου, 2022 - 19:33
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2022 - 17:05

Ο Μητροπολίτης Πατρών στο πλευρό του Πατριάρχη και της Ομογένειας της Πόλης

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πατρών στο πλευρό του Πατριάρχη και της Ομογένειας της Πόλης

Από τον Ιερό Ναό του Παντοκράτορος Πατρών, όπου λειτούργησε κατά την Μεγάλη Δεσποτική Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, κατά την ώρα του κηρύγματος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος εξέφρασε την εκ βάθους ψυχής και καρδίας συμπαράσταση του ιδίου, του Ιερού Κλήρου και του Πατραϊκού Λαού, προς τον Παναγιώτατο και Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και στην Ομογένεια της Πόλης, για την καταστροφή που υπέστη το ιστορικό και εμβληματικό Γηροκομείο στο Βαλουκλή, εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σ’ αυτό.

«Είμεθα με την προσευχή μας, τον σεβασμό μας και ο,τι άλλο χρειασθή και δυνάμεθα να πράξωμε, άπασα η Ιερά Μητρόπολις Πατρών, κοντά στον Παναγιώτατο και Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και στην Ομογένεια της Κωνσταντινουπόλεως, όχι μόνο τώρα, στην δυσκολία αυτή, αλλά και πάντοτε…», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος.

Δείτε το σχετικό βίντεο (από το 02:45:52)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων