05/11/2021 05/11/2021 Ένας ακόμη Ιερός Ναός θεμελιώθη την Τετάρτη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, στον οικισμό Λατσέικα του χωριού Μοίρα Πατρών. Πρόκειται για τον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων, ο οποίος ανεγείρεται με την πίστη και την ευλάβεια των ολίγων κατοίκων του οικισμού, αλλά και όλων όσοι κατάγονται από εκεί και αγαπούν τον τόπο τους....
05 Νοεμβρίου, 2021 - 12:59
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2021 - 12:52

Ο Μητροπολίτης Πατρών θεμελίωσε Ιερό Ναό (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πατρών θεμελίωσε Ιερό Ναό (ΦΩΤΟ)

Ένας ακόμη Ιερός Ναός θεμελιώθη την Τετάρτη από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, στον οικισμό Λατσέικα του χωριού Μοίρα Πατρών.

Πρόκειται για τον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων, ο οποίος ανεγείρεται με την πίστη και την ευλάβεια των ολίγων κατοίκων του οικισμού, αλλά και όλων όσοι κατάγονται από εκεί και αγαπούν τον τόπο τους.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Αγιασμό, έθεσε τον θεμέλιο λίθο και μίλησε με θερμά λόγια στους παρισταμένους και συμμετέχοντας στην ιερά τελετή. Τους επήνεσε για την αφοσίωσή τους στη Αγία μας Εκκλησία, για την ενότητα και αγάπη μεταξύ τους και ευχήθηκε σύντομα να ανεγερθή ο Ναός και να τελεσθούν τα ιερά εγκαίνιά του.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων