18/02/2021 18/02/2021 Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Αχαΐας, Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Κυριακόπουλος, και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πατρών, κ. Ανδρέας Γκίζας, Βοηθός του Αστυνομικού Διευθυντού Αχαΐας, επισκέφθηκαν σήμερα, Πέμπτη 18.2.2021 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να λάβουν την ευλογία του και την ευχή του με την ευκαιρία της αναλήψεως των νέων τους...
18 Φεβρουαρίου, 2021 - 17:27
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2021 - 17:05

O νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Αχαΐας στον Μητροπολίτη Πατρών

Διαδώστε:
O νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Αχαΐας στον Μητροπολίτη Πατρών

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Αχαΐας, Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Κυριακόπουλος, και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πατρών, κ. Ανδρέας Γκίζας, Βοηθός του Αστυνομικού Διευθυντού Αχαΐας, επισκέφθηκαν σήμερα, Πέμπτη 18.2.2021 τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να λάβουν την ευλογία του και την ευχή του με την ευκαιρία της αναλήψεως των νέων τους καθηκόντων.

α) Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Αχαΐας, Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Κυριακόπουλος και β) ο Αστυνομικός Διευθυντής Πατρών, κ. Ανδρέας Γκίζας, Βοηθός του Αστυνομικού Διευθυντού Αχαΐας.

Ο Σεβασμιώτατος τους ευχήθηκε από καρδίας τα δέοντα και τους διαβεβαίωσε ότι θα τους συνοδεύη η ευχή και η προσευχή του. Επίσης ευχαρίστησε το Σώμα της Αστυνομίας για την προσφορά του στην πόλη μας και γενικότερα στην κοινωνία και για την ωραία συνεργασία με την Εκκλησία, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Και στους δύο ανωτέρους Αξιωματικούς προσέφερε από μια εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου, ως ευλογία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων