11/09/2021 11/09/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, υποδέχθηκε στο Γραφείο του, τους νέους της ομάδας του Προμηθέα, οι οποίοι κατέκτησαν το έπαθλο στο 48ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τα παιδιά για την διάκριση και την επιτυχία τους, τους επαίνεσε για το ήθος και την σεμνότητά τους και τους συμβούλευσε να...
11 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:07
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2021 - 14:59

Ο “Προμηθέας Πατρών” έλαβε την ευλογία του Μητροπολίτη

Διαδώστε:
Ο “Προμηθέας Πατρών” έλαβε την ευλογία του Μητροπολίτη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, υποδέχθηκε στο Γραφείο του, τους νέους της ομάδας του Προμηθέα, οι οποίοι κατέκτησαν το έπαθλο στο 48ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τα παιδιά για την διάκριση και την επιτυχία τους, τους επαίνεσε για το ήθος και την σεμνότητά τους και τους συμβούλευσε να συνεχίσουν με ζήλο και ενθουσιασμό να αγωνίζονται όχι μόνο στο στίβο του μπάσκετ, αλλά και γενικότερα στο στίβο της ζωής, η οποία ανοίγεται μπροστά τους και μάλιστα με πολλές προκλήσεις.

Εξέφρασε, επίσης, τη συγκίνησή του, γιατί τα παιδιά είναι κοντά στην Εκκλησία και ο, τι κάνουν το επιτυγχάνουν με τη χάρη του Θεού και τη βοήθεια της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Ανδρέα, που τα ευλογούν και τα ενισχύουν πνευματικά.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στα νέα παιδιά, είπε: «Συνεχίστε να αγωνίζεστε τον αγώνα τον καλό, διότι είστε η χρυσή ελπίδα για το μέλλον της πόλης μας, της Πατρίδας μας, της κοινωνίας μας», ενώ προσέφερε στα παιδιά από μία εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων