13/01/2020 13/01/2020 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε τη Δευτέρα 13.1.2020, στο Επισκοπείο των Πατρών, ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλειος Κικίλιας, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη των Πατρών για λόγους που άπτονται των Υπουργικών του καθηκόντων. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τον κ. Υπουργό, με εγκαρδιότητα και του ευχήθηκε υγεία και δύναμη παρά Θεού στα Υπουργικά του καθήκοντα....
13 Ιανουαρίου, 2020 - 22:50
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2020 - 23:12

Ο Υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας στον Μητροπολίτη Πατρών

Διαδώστε:
Ο Υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας στον Μητροπολίτη Πατρών

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε τη Δευτέρα 13.1.2020, στο Επισκοπείο των Πατρών, ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλειος Κικίλιας, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη των Πατρών για λόγους που άπτονται των Υπουργικών του καθηκόντων.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τον κ. Υπουργό, με εγκαρδιότητα και του ευχήθηκε υγεία και δύναμη παρά Θεού στα Υπουργικά του καθήκοντα.

Ακολούθησε συζήτηση για θέματα που άπτονται τού κοινού ενδιαφέροντος και για ζητήματα πού αφορούν στην τοπική κοινωνία, κυρίως θέματα που έχουν σχέση με τις Υπηρεσίες  Υγείας και τα Νοσοκομεία της περιοχής, αλλά και γενικότερα θέματα της Πατρίδος μας.

Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον κ. Υπουργό ως ευλογία, ιερά εικόνα  του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου και στην συνέχεια Ο κ. Κικίλιας μετέβη στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου, όπου προσκύνησε την τιμία Κάρα του Πρωτοκλήτου και τον Σταυρό του μαρτυρίου του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων