25/01/2023 25/01/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος άγει τα ονομαστήριά του την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία εορτάζει την Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του εν Αγίοις Πατρός Ιωάννου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως του Χρυσοστόμου. Ο εορτασμός του μεγάλου πατρός και διδασκάλου της Αγίας μας Εκκλησίας, Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, θα πραγματοποιηθεί στον Νέο Ιερό...
25 Ιανουαρίου, 2023 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2023 - 9:44

Ονομαστήρια Μητροπολίτη Πατρών: Έκκληση για ενίσχυση του Άρτου Αγάπης αντί δώρων

Διαδώστε:
Ονομαστήρια Μητροπολίτη Πατρών: Έκκληση για ενίσχυση του Άρτου Αγάπης αντί δώρων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος άγει τα ονομαστήριά του την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία εορτάζει την Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του εν Αγίοις Πατρός Ιωάννου, Αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως του Χρυσοστόμου.

Ο εορτασμός του μεγάλου πατρός και διδασκάλου της Αγίας μας Εκκλησίας, Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, θα πραγματοποιηθεί στον Νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών, κατά το εξής πρόγραμμα:

  • Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Ώρα 6. 00μ.μ.: Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός

  • Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Ώρα 7. 00-10. 00 π.μ.: Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία – Χειροτονία Πρεσβυτέρου

Ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις ευχές του Ιερού Κλήρου και του Λαού, στον Ιερό Ναό κατά την διανομή του Αντιδώρου.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος παρακαλεί κατά την ημέρα αυτή οι πιστοί, αντί άλλων δωρεών, να προσφέρουν ο, τι επιθυμούν υπέρ του κοινωνικού συσσιτίου “ΑΡΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ” της Ιεράς Μητρόπολης και του Τηλεοπτικού Σταθμού της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών “ΛΥΧΝΟΣ”, ο οποίος μεταφέρει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ως σύγχρονος άμβωνας, την αλήθεια για τον Χριστό και την αγάπη για την Πατρίδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων