08/06/2021 08/06/2021 Αύριο, Tετάρτη 9 Ιουνίου 2021 και ώρα 7 μ.μ., ενόψει της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων 2021, θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση υπέρ των διαγωνιζομένων μαθητών στον Νέο Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου. Η Ιερά Μητρόπολη παρακαλεί και τους γονείς να προσέλθουν στην Ιερά Παράκληση, η οποία, όπως αναφέρει...
08 Ιουνίου, 2021 - 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2021 - 15:34

Παράκληση για υποψηφίους πανελληνίων στον Άγιο Ανδρέα

Διαδώστε:
Παράκληση για υποψηφίους πανελληνίων στον Άγιο Ανδρέα

Αύριο, Tετάρτη 9 Ιουνίου 2021 και ώρα 7 μ.μ., ενόψει της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων 2021, θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση υπέρ των διαγωνιζομένων μαθητών στον Νέο Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.

Η Ιερά Μητρόπολη παρακαλεί και τους γονείς να προσέλθουν στην Ιερά Παράκληση, η οποία, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, «είναι αφιερωμένη στα παιδιά μας, ώστε, δια πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου και των Αγίων μας, να λάβουν δύναμη και φωτισμό στον αγώνα τους και να έχουν επιτυχία στην ωραία προσπάθειά τους για το μέλλον τους και την είσοδο τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων