14/10/2021 14/10/2021 Με την χάρη του Θεού άρχισαν τα μαθήματα στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, τα οποία θα πραγματοποιούνται τηρουμένων των μέτρων για την προφύλαξη από την πανδημία του κορωνοιού. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Τετάρτη, 13.10.2021, τον Αγιασμό επί τη ενάρξει των μαθημάτων και μίλησε στον Διευθυντή, στους Καθηγητές και...
14 Οκτωβρίου, 2021 - 17:52
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2021 - 17:30

ΠΑΤΡΑ: Ξεκίνησαν τα μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής

Διαδώστε:
ΠΑΤΡΑ: Ξεκίνησαν τα μαθήματα Βυζαντινής Μουσικής

Με την χάρη του Θεού άρχισαν τα μαθήματα στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, τα οποία θα πραγματοποιούνται τηρουμένων των μέτρων για την προφύλαξη από την πανδημία του κορωνοιού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος τέλεσε την Τετάρτη, 13.10.2021, τον Αγιασμό επί τη ενάρξει των μαθημάτων και μίλησε στον Διευθυντή, στους Καθηγητές και στους Μαθητές για την σημασία της εκμαθήσεως της πατρώας, αναγωγικής εκκλησιαστικής μουσικής, για την μεγάλη ευλογία να υμνείται ο Κύριος από τους Ιεροψάλτες, πάνω από τα ιερά αναλόγια των Εκκλησιών και επήνεσε τον καλλιτεχνικό Διευθυντή της Σχολής κ. Δημήτριο Γαλάνη, τους Καθηγητάς και τους Μαθητάς για την προσπάθεια που καταβάλλουν, ώστε να λειτουργή η Σχολή και να προετοιμάζη τους Ιεροψάλτας της Εκκλησίας μας.

Ο Σεβασμιώτατος, εν συνεχεία επέδωσε τα διπλώματα στους Μαθητές και τους συνεχάρη για την πρόοδό τους, τόσο στη βυζαντινή μουσική, όσο και στην πνευματική τους ζωή γενικώτερα.

Την τελετή έκλεισε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, κ. Δημήτριος Γαλάνης, με ομιλία του και ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο, τους Καθηγητάς και τους Μαθητάς.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων