24/03/2020 24/03/2020 Τα έκγονά Σου, Κλήρος και Λαός των Πατρών μακάριε και ηρωικέ Ιεράρχα, της Αποστολικής των Πατρών Εκκλησίας, Γερμανέ Εθνεγέρτα, δι’ εμής ελαχιστότητος, του Σου διαδόχου Χρυσοστόμου, θυμίαμα ευγνωμοσύνης και στέφανον δάφνης προσφέρουν εις Σε, τον θερμουργόν του δούλου Γένους ποιμένα και οδηγόν αυτού εις την πολυπόθητον ελευθερίαν. Εύχου υπέρ της ποίμνης Σου κατά τας δυσκόλους...
24 Μαρτίου, 2020 - 19:03
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2020 - 19:56

Πατρών Χρυσόστομος: «Είμεθα όλοι εδώ κάτω από τη σκιά σου…»

Διαδώστε:
Πατρών Χρυσόστομος: «Είμεθα όλοι εδώ κάτω από τη σκιά σου…»

Τα έκγονά Σου, Κλήρος και Λαός των Πατρών μακάριε και ηρωικέ Ιεράρχα, της Αποστολικής των Πατρών Εκκλησίας, Γερμανέ Εθνεγέρτα, δι’ εμής ελαχιστότητος, του Σου διαδόχου Χρυσοστόμου, θυμίαμα ευγνωμοσύνης και στέφανον δάφνης προσφέρουν εις Σε, τον θερμουργόν του δούλου Γένους ποιμένα και οδηγόν αυτού εις την πολυπόθητον ελευθερίαν.

Εύχου υπέρ της ποίμνης Σου κατά τας δυσκόλους αυτάς ώρας, αλλά και πάντοτε και υπέρ της Ελλάδος απάσης κλεινέ και μέγιστε Ιεράρχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων