13/01/2023 13/01/2023 Σε συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύναξη των εθελοντών στην προσφορά στον «Άρτο Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, σε μια δομή επιστηριγμού εκατοντάδων ενδεών συνανθρώπων μας. Η σύναξη πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών, όπου ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος ευλόγησε την Βασιλόπιτα και μίλησε προς τους συνεργάτας του κεντρικού φιλανθρωπικού...
13 Ιανουαρίου, 2023 - 13:55

Πατρών Χρυσόστομος: «Ευχαριστούμε τους εθελοντές στον δρόμο της αγάπης»

Διαδώστε:
Πατρών Χρυσόστομος: «Ευχαριστούμε τους εθελοντές στον δρόμο της αγάπης»

Σε συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύναξη των εθελοντών στην προσφορά στον «Άρτο Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, σε μια δομή επιστηριγμού εκατοντάδων ενδεών συνανθρώπων μας.

Η σύναξη πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών, όπου ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος ευλόγησε την Βασιλόπιτα και μίλησε προς τους συνεργάτας του κεντρικού φιλανθρωπικού οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως, για την σημασία της ανιδιοτελούς προσφοράς και διακονίας τους στο φιλανθρωπικό έργο, το οποίο ουσιαστικά προσφέρεται διά μέσου των ενδεών και εμπεριστάτων αδελφών μας, στον ίδιο τον Θεό, αφού όλοι γνωρίζομε ότι: «ο ελεών πτωχόν, δανείζει Θεώ».

Ευχαρίστησε εκ βάθους ψυχής όλους, Κληρικούς, αλλά και τους Λαϊκούς, άνδρες και γυναίκες, που παρά τον κόπο στο σπίτι τους και τις εργασίες τους και τον πολύτιμο χρόνο τους, εν τούτοις προσφέρουν θυσιαστική διακονία και εργάζονται εθελοντικώς στο έργο της προσφοράς αγάπης προς κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη και αντιμετωπίζει δυσκολίες, είτε είναι Πατρινός, είτε από όπου αλλού και ευρίσκεται στην πόλη μας. Αυτή η προσφορά αφορά σε κάθε άνθρωπο αδιακρίτως καταγωγής, γλώσσης, χρώματος, θρησκείας κ.λ.π.

Ιδιαιτέρως αναφέρθηκε ο Σεβασμιώτατος στον «Άρτον Αγάπης», του οποίου η ευθύνη έχει ανατεθεί στον Αρχιμανδρίτη π. Αρτέμιο Αργυρόπουλο, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως και στην φιλανθρωπική δραστηριότητα κατά τις ημέρες των Μεγάλων Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου, τόσο σε κεντρικό επίπεδο της Ιεράς Μητροπόλεως, όσο και σε Ενοριακό.

Προς όλους έδωσε ως ευλογία (εικόνα του Αγίου Ανδρέου) μαζί με τις ολόθερμες πατρικές ευχές, ευλογίες και ευχαριστίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων