27/08/2021 27/08/2021 Τα συγχαρητήρια του εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος στους μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ συνέστησε δύναμη και θάρρος στα παιδιά, που, φέτος, έμειναν εκτός Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Διαβάστε το μήνυμα: Από τα βάθη της ψυχής μου συγχαίρω τα παιδιά μας, τα οποία επέτυχαν την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.  Γνωρίζομε όλοι, τον...
27 Αυγούστου, 2021 - 20:29

Συγχαρητήρια του Μητροπολίτη Πατρών στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια του Μητροπολίτη Πατρών στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Τα συγχαρητήρια του εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος στους μαθητές που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις, ενώ συνέστησε δύναμη και θάρρος στα παιδιά, που, φέτος, έμειναν εκτός Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Διαβάστε το μήνυμα:

Από τα βάθη της ψυχής μου συγχαίρω τα παιδιά μας, τα οποία επέτυχαν την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. 

Γνωρίζομε όλοι, τον αγώνα που έκαμαν και τους κόπους που κατέβαλαν κατά την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις, μάλιστα εν μέσω της πανδημίας του κορωνοιού.

Οι κόποι τους, η μελέτη τους, οι προσπάθειές τους εστέφθησαν με επιτυχία, προς μεγίστη χαρά των ιδίων, των γονέων τους, των καθηγητών τους και όλης της κοινωνίας.

Καλή δύναμη στα παιδιά μας, στο καινούργιο τους δρόμο. Καλές σπουδές, υγιεία και ευλογία από το Θεό και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους να έχουν.

Συγχαίρω επίσης τους Γονείς των επιτυχόντων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και εύχομαι να έχουν και αυτοί υγιεία εις έτη πολλά, ώστε να χαίρωνται και να καμαρώνουν τα παιδιά τους.

Επίσης συγχαρητήρια εκφράζω και στους Καθηγητάς που κοπίασαν από την δική τους θέση, ώστε η προσπάθεια των παιδιών μας να στεφθή από επιτυχία.

Τους νέους και τις νέες, καινούργιους πλέον φοιτητάς και φοιτήτριες, τους συνοδεύει η πατρική μου αγάπη, οι ευχές και οι προσευχές μου για υγιεία, δύναμη, χαρά, πρόοδο και επιτυχία στο στόχο τους με την χάρη του Θεού, τις πρεσβείες της Παναγίας μας, των Αγίων μας και όλων των Αγίων.

Όσα παιδιά δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, με πατρική αγάπη τα συμβουλεύω να έχουν θάρρος και δύναμη και να γνωρίζουν, ότι η ζωή είναι μπροστά τους και με την επιμονή, την εργασία τους και τη μελέτη τους, θα έχουν στη συνέχεια λαμπρές επιτυχίες. Είμαι βέβαιος γι’ αυτό.

Με πατρική αγάπη.

+ Ο ΠΑΤΡΩΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων