17/02/2022 15/01/2023 Την Βασιλόπιττα του Συλλόγου «Άγιος Ταξιάρχης» Κάτω Αχαΐας και της Ανοιχτής Κοινότητος Έρευνας Πληροφόρησης και Πολιτισμού Πάτρα Ζώνη 14-Αreα 14, ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 στα Γραφεία του Συλλόγου, στην Κάτω Αχαΐα, μαζί με τον Αρχιερατικό Επίτροπο Δύμης και Προϊστάμενο της Ενορίας Τιμίου Προδρόμου Κάτω Αχαίας Πρωτ. π....
17 Φεβρουαρίου, 2022 - 17:32
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2023 - 6:21

Την βασιλόπιτα του Συλλόγου «Άγιος Ταξιάρχης» ευλόγησε ο Μητροπολίτης Πατρών

Διαδώστε:
Την βασιλόπιτα του Συλλόγου «Άγιος Ταξιάρχης» ευλόγησε ο Μητροπολίτης Πατρών

Την Βασιλόπιττα του Συλλόγου «Άγιος Ταξιάρχης» Κάτω Αχαΐας και της Ανοιχτής Κοινότητος Έρευνας Πληροφόρησης και Πολιτισμού Πάτρα Ζώνη 14-Αreα 14, ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 στα Γραφεία του Συλλόγου, στην Κάτω Αχαΐα, μαζί με τον Αρχιερατικό Επίτροπο Δύμης και Προϊστάμενο της Ενορίας Τιμίου Προδρόμου Κάτω Αχαίας Πρωτ. π. Απόστολο Δημητρόπουλο.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με θερμά λόγια στους αδελφούς Τσιγγάνους, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και σεβασμό και επαίνεσε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για τον αγώνα που κάνουν και τους κόπους που καταβάλλουν, ώστε να προωθηθούν οι σκοποί του Συλλόγου και να πραγματοποιηθεί η επιθυμία των κατοίκων της περιοχής, για την ανέγερση του Ιερού Ναού του Ταξιάρχου Μιχαήλ, τον οποίον ιδιαιτέρως ευλαβούνται οι Τσιγγάνοι της Κάτω Αχαΐας.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των μέτρων για την πανδημία.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Γεωργογιάννης, μίλησε εν ολίγοις και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και όλους τους παρισταμένους, όπως και ο Πρόεδρος της Ανοιχτής Κοινότητος κ. Χρίστος Φιλιππόπουλος.

Παρόντες στην Εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Σπυρίδων Μυλωνάς, οι Αντιδήμαρχοι Σπυρίδων Σταυρογιαννόπουλος και Γρηγόριος Μάλλιαρης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Παναγιώτης Κουνάβης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητος Κάτω Αχαΐας Ευάγγελος Τισαρχόντος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Πρόεδρος του ΣΥ.ΔΙ.ΣΑ κ. Γρηγόριος Αλεξόπουλος και άλλοι Εκπρόσωποι Φορέων, οι οποίοι και χαιρέτησαν την εκδήλωση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων