01/05/2021 01/05/2021 Έψαλε ο λαός της Πάτρας, το «Ανάστα ο Θεός κρίνων την γην» συνοδεύοντας τον λειτουργούντα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Πατρών, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο. Η παρουσία του Λαού στους Ιερούς Ναούς, αλλά και στα προαύλια αυτών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα, εχαροποίησε τους πάντας και έδωσε την ευκαιρία να εκφρασθούν τα συναισθήματα των...
01 Μαΐου, 2021 - 20:33
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2021 - 20:22

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στον Μητροπολιτικό Ναό των Πατρών

Διαδώστε:
Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στον Μητροπολιτικό Ναό των Πατρών

Έψαλε ο λαός της Πάτρας, το «Ανάστα ο Θεός κρίνων την γην» συνοδεύοντας τον λειτουργούντα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Πατρών, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο.

Η παρουσία του Λαού στους Ιερούς Ναούς, αλλά και στα προαύλια αυτών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα, εχαροποίησε τους πάντας και έδωσε την ευκαιρία να εκφρασθούν τα συναισθήματα των Ορθοδόξων Ελλήνων κατά τις ιερές και άγιες αυτές ημέρες.

Οι Έλληνες έχουν βαθειά την πίστη στο Θεό στην καρδιά τους και καμιά δύναμη δεν μπορεί να την ξερριζώση.

•Στην Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Πατρών, με την ίδια συγκίνηση, όπου ελειτούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, αλλά και σε κάθε γωνιά της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας, όπως βεβαίως και σε όλη την Ελλάδα, αντήχησε ο παιάνας της νίκης της Ζωής εναντίον του θανάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων