22/06/2021 22/06/2021 Με λαμπρότητα και συμμετοχή πλήθους ευσεβών Χριστιανών, εορτάστηκε το τριήμερον του Αγίου Πνεύματος στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών. Πολλοί Ιεροί Ναοί της Μητροπόλεως τιμώνται στο Όνομα της Παναγίας Τριάδος. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε και μίλησε στον Εσπερινό του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ψαθοπύργου και στον Εσπερινό της άλλης ημέρας στον Ιερό...
22 Ιουνίου, 2021 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2021 - 16:46

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εορτάστηκε στην Πάτρα

Διαδώστε:
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος εορτάστηκε στην Πάτρα

Με λαμπρότητα και συμμετοχή πλήθους ευσεβών Χριστιανών, εορτάστηκε το τριήμερον του Αγίου Πνεύματος στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών.

Πολλοί Ιεροί Ναοί της Μητροπόλεως τιμώνται στο Όνομα της Παναγίας Τριάδος. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε και μίλησε στον Εσπερινό του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ψαθοπύργου και στον Εσπερινό της άλλης ημέρας στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αλυσσού.

Κατά την Θεία Λειτουργία την Κυριακή της Πεντηκοστής, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Θεία Λειτουργία και μίλησε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ζαρουχλείκων Πατρών και την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πατρών.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος χοροστάτησε και μίλησε στον Εσπερινό του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ζαρουχλείκων Πατρών και την επομένη ημέρα στον πανηγυρικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πατρών, ενώ την Κυριακή της Πεντηκοστής τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ψαθοπύργου και την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αλυσσού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων