14/01/2022 14/01/2022 Συνεχής είναι η στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της Αντιπεριφερειάρχου Πειραιώς Σταυρούλας Αντωνάκου στο Γηροκομείο Πειραιώς. Συγκεκριμένα, σήμερα, Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022, παραδόθηκε υγειονομικό υλικό από την Περιφέρεια Αττικής (μάσκες, αντισηπτικά), που ενίσχυσε με αυτό τον τρόπο τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται κατά της διασποράς του covid-19. Το ίδρυμα τελεί υπό την εποπτεία της Περιφέρειας...
14 Ιανουαρίου, 2022 - 16:39
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2022 - 16:40

Διαρκής η Στήριξη στο Γηροκομείο Πειραιώς

Διαδώστε:
Διαρκής η Στήριξη στο Γηροκομείο Πειραιώς

Συνεχής είναι η στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και της Αντιπεριφερειάρχου Πειραιώς Σταυρούλας Αντωνάκου στο Γηροκομείο Πειραιώς.

Συγκεκριμένα, σήμερα, Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022, παραδόθηκε υγειονομικό υλικό από την Περιφέρεια Αττικής (μάσκες, αντισηπτικά), που ενίσχυσε με αυτό τον τρόπο τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται κατά της διασποράς του covid-19.

Το ίδρυμα τελεί υπό την εποπτεία της Περιφέρειας και καθ’ όλη τη διάρκεια της Πανδημίας η κα Αντωνάκου έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Τρίτη και τέταρτη ηλικία, ενώ έχει συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά του Ιδρύματος με τη συχνή προσφορά και στήριξη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων