21/11/2020 21/11/2020 Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και οι καθηγητές του, αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη και επώδυνη συγκυρία της πανδημίας που βιώνει ο κόσμος, αποφάσισαν να στηρίξουν τα παιδιά και τους νέους μας, προσφέροντας σε καινούργιους μαθητές δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα μουσικής μέχρι και τα Χριστούγεννα 2020 με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Δωρεάν τάξεις:...
21 Νοεμβρίου, 2020 - 19:38

Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα μουσικής μέχρι και τα Χριστούγεννα

Διαδώστε:
Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα μουσικής μέχρι και τα Χριστούγεννα

Το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και οι καθηγητές του, αντιλαμβανόμενοι τη δύσκολη και επώδυνη συγκυρία της πανδημίας που βιώνει ο κόσμος, αποφάσισαν να στηρίξουν τα παιδιά και τους νέους μας, προσφέροντας σε καινούργιους μαθητές δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα μουσικής μέχρι και τα Χριστούγεννα 2020 με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Δωρεάν τάξεις: Βυζαντινής Μουσικής, πιάνου, αρμονίου, κιθάρας, βιολιού, σαξοφώνου, τρομπέτας, μπουζουκιού, τζουρά, μπαγλαμά,ντραμς,μπάσο, κλαρινέτου, φλάουτου, τούμπας, φαγκότο, κόρνου.

Τηλέφωνο Ωδείου: 213 02 57 007

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων