18/09/2019 18/09/2019 Η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς και ο Ιερός Ναός Αγίου Παντελεήμονος Δραπετσώνας  ανακοίνωσαν ότι συνδιοργανώνουν ιερά πανήγυρη προς τιμήν της Παναγίας Σουμελά και των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου. Όλο το τριήμερο θα τελούνται λειτουργίες, ενώ θα πραγματοποιηθεί και λιτάνευση των εικόνων. Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου (19:00)...
18 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:48

Η Δραπετσώνα τιμά την Παναγία Σουμελά

Διαδώστε:
Η Δραπετσώνα τιμά την Παναγία Σουμελά

Η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς και ο Ιερός Ναός Αγίου Παντελεήμονος Δραπετσώνας  ανακοίνωσαν ότι συνδιοργανώνουν ιερά πανήγυρη προς τιμήν της Παναγίας Σουμελά και των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.

Όλο το τριήμερο θα τελούνται λειτουργίες, ενώ θα πραγματοποιηθεί και λιτάνευση των εικόνων.

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου (19:00) θα τελεστεί πανηγυρικός Εσπερινός προς τιμήν της Παναγίας Σουμελά από τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου στις 07:00 θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία, ενώ στις 19:00 Εσπερινός προς τιμήν των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί λιτάνευση των εικόνων στους δρόμους της περιοχής και θα ακολουθήσει αγρυπνία.

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου το πρωί θα τελεστεί Θεία Λειτουργία και το απόγευμα (18:00) Εσπερινός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων