23/04/2021 23/04/2021 Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Η μάχη των Αθηνών και η συμβολή του Γεωργίου Καραϊσκάκη και του Ιωάννου Μακρυγιάννη» πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς στο πλαίσιο των Εορτασμών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως. Στην Ημερίδα,...
23 Απριλίου, 2021 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2021 - 20:40

Η μάχη των Αθηνών και η συμβολή του Καραϊσκάκη και του Μακρυγιάννη

Διαδώστε:
Η μάχη των Αθηνών και η συμβολή του Καραϊσκάκη και του Μακρυγιάννη

Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Η μάχη των Αθηνών και η συμβολή του Γεωργίου Καραϊσκάκη και του Ιωάννου Μακρυγιάννη» πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς στο πλαίσιο των Εορτασμών της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως.

Στην Ημερίδα, την έναρξη της οποίας πραγματοποίησε με τον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, εισηγήσεις παρουσίασαν:

ο κ.Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων και συγγραφέας,

ο κ.Χαράλαμπος Μηνάογλου, Δρ Σύγχρονης Ιστορίας και Διευθυντής του Λυκείου της Ιωνιδείου Προτύπου Σχολής και

ο κ.Στέφανος Μίλεσης, Ιστορικός Ερευνητής.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων