24/06/2019 24/06/2019 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λ.Σ. Αττικής, Πειραιώς και Νήσων επισκέφθηκε, σήμερα, 24 Ιουνίου 2019, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Ο Σεβασμιώτατος άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσοχή τα μέλη του Δ.Σ. και τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Τσιανο, υπογραμμίζοντας ότι η τοπική Εκκλησία θα βρίσκεται πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης...
24 Ιουνίου, 2019 - 16:44

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λ.Σ. στον Σεβασμιώτατο Πειραιώς

Διαδώστε:
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λ.Σ. στον Σεβασμιώτατο Πειραιώς

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λ.Σ. Αττικής, Πειραιώς και Νήσων επισκέφθηκε, σήμερα, 24 Ιουνίου 2019, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Ο Σεβασμιώτατος άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσοχή τα μέλη του Δ.Σ. και τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Τσιανο, υπογραμμίζοντας ότι η τοπική Εκκλησία θα βρίσκεται πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο και τος προσπαθιες της Ομοσπονδίας με σκοπό το κοινό καλό των πολιτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων