17/05/2019 17/05/2019 Στο πλαίσιο του Προγράμματος της πανηγύρεως του Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης επί τη μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, την Τετάρτη 22/05, θα πραγματοποιηθεί στο Ναό εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου κυρού Παύλου, στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Άκουσε καλό μου παιδί». Ομιλίες θα παρουσιάσουν: Ο Αρχιμ. Ιάκωβος Κανάκης,...
17 Μαΐου, 2019 - 15:06

«Κωνσταντίνεια 2019»: Εκδήλωση αφιερωμένη στον μακαριστό Μητροπολίτη Παύλο

Διαδώστε:
«Κωνσταντίνεια 2019»: Εκδήλωση αφιερωμένη στον μακαριστό Μητροπολίτη Παύλο

Στο πλαίσιο του Προγράμματος της πανηγύρεως του Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης επί τη μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, την Τετάρτη 22/05, θα πραγματοποιηθεί στο Ναό εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου κυρού Παύλου, στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Άκουσε καλό μου παιδί».

Ομιλίες θα παρουσιάσουν: Ο Αρχιμ. Ιάκωβος Κανάκης, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Παναγιώτου και ο θεολόγος- συγγραφέας Ηλίας Λιαμής. Συντονίζει ο διευθυντής του ιδιαιτέρου Γραφείου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και διευθυντής του Γραφείου Τύπου και δημοσίων Σχέσεων Δημήτριος Αλφιέρης.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διαβάζει η ραδιοφωνική παραγωγός της «Πειραϊκής Εκκλησίας» Σοφία Χατζή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Λατρευτικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων μπορείτε να το διαβάσετε στο isapostoloi.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων