22/09/2021 22/09/2021 “Τα όσα γράφτηκαν για τον εκλιπόντα σπουδαίο καλλιτέχνη και μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη δεν αποτελούν προσωπική δήλωση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, αλλά ανακοινωθέν του Γραφείου επί των Αιρέσεων” αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς σε επίσημη ενημέρωση της 22ας Σεπτεμβρίου προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε σχέση με κείμενο υπό τον τίτλο...
22 Σεπτεμβρίου, 2021 - 16:18
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2021 - 16:33

Πάγια τακτική να μην λογοκρίνει τους συνεργάτες του

Διαδώστε:
Πάγια τακτική να μην λογοκρίνει τους συνεργάτες του

“Τα όσα γράφτηκαν για τον εκλιπόντα σπουδαίο καλλιτέχνη και μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη δεν αποτελούν προσωπική δήλωση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, αλλά ανακοινωθέν του Γραφείου επί των Αιρέσεων” αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς σε επίσημη ενημέρωση της 22ας Σεπτεμβρίου προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε σχέση με κείμενο υπό τον τίτλο «Ανησυχητικά φαινόμενα ειδωλοποιήσεως ανθρώπων σπουδαίων κατά κόσμον» που υπογράφεται από το Γραφείο επί των Αιρέσεων και των Παραθρησκειών της Ιεράς Μητροπόλεως.

“Οι καλώς γνωρίζοντες θα ενθυμούνται ότι πάγια τακτική του Σεβασμιωτάτου είναι να μην λογοκρίνει τους συνεργάτες του στο πλαίσιο της Δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου. Ως εκ τούτου, κακώς η εν λόγω δημοσίευση θεωρήθηκε ως προσωπική δήλωση του Σεβασμιωτάτου” όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Τα όσα γράφτηκαν για τον εκλιπόντα σπουδαίο καλλιτέχνη και μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη δεν αποτελούν προσωπική δήλωση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ, αλλά ανακοινωθέν του Γραφείου επί των Αιρέσεων.

Οι καλώς γνωρίζοντες θα ενθυμούνται ότι πάγια τακτική του Σεβασμιωτάτου είναι να μην λογοκρίνει τους συνεργάτες του στο πλαίσιο της Δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου. Ως εκ τούτου, κακώς η εν λόγω δημοσίευση θεωρήθηκε ως προσωπική δήλωση του Σεβασμιωτάτου.

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Αλφιέρης

Διευθυντής Ιδιαιτέρου Γραφείου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου,
Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων