14/11/2022 14/11/2022 Η τελευταία Θεία Λειτουργία ενώπιον της Αγίας Ζώνης τελείτε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά όπου από τις 5 Νοεμβρίου έχει τεθεί προς προσκύνηση το μοναδικό θεομητορικό κειμήλιο της Υπεραγίας Θεοτόκου. Η προσκύνηση της Αγίας Ζώνης παρατάθηκε κατά μία ημέρα καθώς ήταν να αναχωρήσει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Ωστόσο, η μεγάλη προσέλευση του κόσμου...
14 Νοεμβρίου, 2022 - 8:19
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2022 - 9:32

Πιστοί προσκυνούν την Αγία Ζώνη λίγο πριν την αναχώρησή της

Διαδώστε:
Πιστοί προσκυνούν την Αγία Ζώνη λίγο πριν την αναχώρησή της

Η τελευταία Θεία Λειτουργία ενώπιον της Αγίας Ζώνης τελείτε σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά όπου από τις 5 Νοεμβρίου έχει τεθεί προς προσκύνηση το μοναδικό θεομητορικό κειμήλιο της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Η προσκύνηση της Αγίας Ζώνης παρατάθηκε κατά μία ημέρα καθώς ήταν να αναχωρήσει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου. Ωστόσο, η μεγάλη προσέλευση του κόσμου οδήγησε στην απόφαση το προσκύνημα να παραταθεί.

Από νωρίς και σήμερα το πρωί, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της Αγίας Ζώνης για το Άγιον Όρος  πιστοί συρρέουν να προσκυνήσουν και να λάβουν την χάρη της Παναγίας.

 

Φωτογραφίες: Νάνσυ Νάσκου 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων