23/06/2020 23/06/2020 Με σεβασμό στον πολιτισμό και την εκκλησιαστική μας παράδοση, θα λειτουργήσει και φέτος το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς το οποίο περιλαμβάνει την Σχολή Βυζαντινής Μουσικής όπου τα πτυχία είναι αναγνωρισμένα από το κράτος, τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών και λαϊκών οργάνων, σχολή ανώτερων θεωρητικών, τμήματα μουσικής προπαιδείας για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, τμήμα φωνητικής για σπουδαστές,...
23 Ιουνίου, 2020 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2020 - 21:13

Προεγγραφές στο Ωδείο της Μητροπόλεως Πειραιώς

Διαδώστε:
Προεγγραφές στο Ωδείο της Μητροπόλεως Πειραιώς

Με σεβασμό στον πολιτισμό και την εκκλησιαστική μας παράδοση, θα λειτουργήσει και φέτος το Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς το οποίο περιλαμβάνει την Σχολή Βυζαντινής Μουσικής όπου τα πτυχία είναι αναγνωρισμένα από το κράτος, τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών και λαϊκών οργάνων, σχολή ανώτερων θεωρητικών, τμήματα μουσικής προπαιδείας για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, τμήμα φωνητικής για σπουδαστές, ιερείς και ιεροψάλτες, σχολές κλασικών οργάνων, εγχόρδων, πνευστών και κρουστών. Λειτουργούν χορωδία και ορχήστρα. Τα πτυχία είναι αναγνωρισμένα από το κράτος.

Οι προεγγραφές άρχισαν. Πληροφορίες δίνονται στο 2130257007. Η διεύθυνση είναι Μπούρμπαχη 24 , πλησίον Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Πειραιώς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων