26/02/2019 26/02/2019 Προσκυνηματική εκδρομή στην Παναγία Σουμελά διοργανώνει η «Πειραϊκή Εκκλησία» το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, από 9 Μαρτίου 2019 έως και 11 Μαρτίου.Οι συμμετέχοντες θα  έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν στις Ιερές Μονές Παναγίας Ξενιάς Αλμυρού, Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, Παναγίας Σουμελά, Οσίου Εφραίμ του Σύρου Κατερίνης, Παναγίας Δοβρά Βέροιας και στο προσκύνημα της Αγίας...
26 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:07

Προσκυνηματική εκδρομή στην Παναγία Σουμελά

Διαδώστε:
Προσκυνηματική εκδρομή στην Παναγία Σουμελά

Προσκυνηματική εκδρομή στην Παναγία Σουμελά διοργανώνει η «Πειραϊκή Εκκλησία» το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, από 9 Μαρτίου 2019 έως και 11 Μαρτίου.Οι συμμετέχοντες θα  έχουν την ευκαιρία να προσκυνήσουν στις Ιερές Μονές Παναγίας Ξενιάς Αλμυρού, Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω, Παναγίας Σουμελά, Οσίου Εφραίμ του Σύρου Κατερίνης, Παναγίας Δοβρά Βέροιας και στο προσκύνημα της Αγίας Παρασκευής στα Τέμπη. Θα επισκεφθούν, επίσης, την Κατερίνη, τη Νάουσα και το Βόλο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων