16/10/2019 16/10/2019 Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στο λιμάνι του Πειραιά στις 5:00 το απόγευμα, ο κλήρος και ο λαός υποδέχεται από την νήσο Άνδρο την Ιερά και Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας της Παναχράντου και την Κάρα του Αγίου Παντελεήμονος. Την Κυριακή στο λιμάνι του Πειραιά, στην προβλήτα απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πειραιώς, θα...
16 Οκτωβρίου, 2019 - 11:58

Υποδοχή της Παναχράντου από την Άνδρο στο λιμάνι του Πειραιά

Διαδώστε:
Υποδοχή της Παναχράντου από την Άνδρο στο λιμάνι του Πειραιά

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, στο λιμάνι του Πειραιά στις 5:00 το απόγευμα, ο κλήρος και ο λαός υποδέχεται από την νήσο Άνδρο την Ιερά και Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας της Παναχράντου και την Κάρα του Αγίου Παντελεήμονος.

Την Κυριακή στο λιμάνι του Πειραιά, στην προβλήτα απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Πειραιώς, θα λάβει χώρα η υποδοχή της Παναγίας της Παναχράντου, η οποία θα καταφτάσει με πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού συνοδευόμενη από τον  Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτη Γέρων Ευδόκιμο Φραγκουλάκη.

Στη συνέχεια και ώρα 6:30 μ.μ., ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Πειραιώς θα υποδεχτεί την Ιερά Εικόνα της Παναγίας και την Κάρα του Αγίου Παντελεήμονος έμπροσθεν του Ιερού Ναού υπό του σεπτού Ποιμενάρχου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ.

Η εικόνα της Παναγίας της Παναχράντου και η Κάρα του Αγίου Παντελεήμονος θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς από τις 17 έως 28 Οκτωβρίου 2019. Καθημερινά θα τελούνται στο Ιερό Ναό Θεία Λειτουργία, Παράκληση, Ομιλία και Αγρυπνία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων