11/05/2022 11/05/2022 Ο Γενικός Διευθυντής του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς κ. Νικόλαος Αμοργιανός συνοδευόμενος από την Διευθύντρια Σπουδών κ. Ευδοκία Σιδέρη, επισκέφθηκαν την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Κωνσταντίνο Κατσαφάδο, κάνοντας γνωστό το καλλιτεχνικό έργο του Μουσικού Ιδρύματος, λαμβάνοντας τα εύσημα. Επίσης, του έκαναν γνωστό το νέο εγχείρημα της Μουσικής Εφημερίδας του Ωδείου...
11 Μαΐου, 2022 - 16:08
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2022 - 15:54

Υποστηρικτής του ωδείου της Ι.Μ. Πειραιώς ο Υφυπ. Ναυτιλίας Κ. Κατσαφάδος

Διαδώστε:
Υποστηρικτής του ωδείου της Ι.Μ. Πειραιώς ο Υφυπ. Ναυτιλίας Κ. Κατσαφάδος

Ο Γενικός Διευθυντής του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς κ. Νικόλαος Αμοργιανός συνοδευόμενος από την Διευθύντρια Σπουδών κ. Ευδοκία Σιδέρη, επισκέφθηκαν την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Κωνσταντίνο Κατσαφάδο, κάνοντας γνωστό το καλλιτεχνικό έργο του Μουσικού Ιδρύματος, λαμβάνοντας τα εύσημα.

Επίσης, του έκαναν γνωστό το νέο εγχείρημα της Μουσικής Εφημερίδας του Ωδείου με τίτλο «ΜΟΥΣΙΚΌ ΑΝΑΛΟΓΙΟ». Το κλίμα ήταν εγκάρδιο, ενώ ο κ. Κατσαφάδος δήλωσε αρωγός σε κάθε προσπάθεια που προβάλει την Τέχνη και τον Πολιτισμό μας και κατ’ επέκταση δήλωσε υποστηρικτής του Μουσικού Ιδρύματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων