24/04/2022 24/04/2022 Τον Eσπερινό της Αγάπης τέλεσε σήμερα το πρωί στις 11 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος στον Καθεδρικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Μάσχα), συμπροσευχομένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρσινόης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Στον Εσπερινό της Αγάπης ο νέος Ποιμενάρχης του Περιστερίου μοίρασε πασχαλινά αυγά. Χθες το βράδυ, ο Σεβασμιώτατος προέστη της τελετής της Αναστάσεως και στο μήνυμά...
24 Απριλίου, 2022 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2022 - 22:15

Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία κι Εσπερινός της Αγάπης στο Περιστέρι

Διαδώστε:
Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία κι Εσπερινός της Αγάπης στο Περιστέρι

Τον Eσπερινό της Αγάπης τέλεσε σήμερα το πρωί στις 11 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος στον Καθεδρικό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Μάσχα), συμπροσευχομένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρσινόης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Στον Εσπερινό της Αγάπης ο νέος Ποιμενάρχης του Περιστερίου μοίρασε πασχαλινά αυγά.

Χθες το βράδυ, ο Σεβασμιώτατος προέστη της τελετής της Αναστάσεως και στο μήνυμά του μετά το «Χριστός Ανέστη» κάλεσε τον κόσμο να μείνει έως το τέλος, για να κοινωνήσουν όλοι! Μάλιστα, αυτή του η πρόσκληση είχε πολύ θετικό αποτέλεσμα, καθώς, αντί να διασκορπιστούν οι άνθρωποι μετά τις 12 και κάτι, πολύ μεγάλο μέρος του ποιμνίου έμεινε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Περιστερίου να παρακολουθήσει την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία και κοινώνησε, παρότι ίσως να μην το είχε υπ’ όψιν νωρίτερα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων