19/01/2021 19/01/2021 Την 26η του μηνός Ιανουαρίου έκάστου έτους, η Εκκλησία προβάλλει και εορτάζει την μνήμη του Οσίου  Κλήμεντος του Αθηναίου, ημέρα την οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης άγει τα Ονομαστήριά του. “Εφέτος, λόγω της υφιστάμενης καταστάσεως ένεκα της πανδημίας του Covid-19 και των εξ αυτής περιοριστικών μέτρων, η Ιερά Μητρόπολις ανακοινώνει ότι ο Σεβασμιώτατος...
19 Ιανουαρίου, 2021 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2021 - 11:17

Δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του ο Μητρ. Περιστερίου

Διαδώστε:
Δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του ο Μητρ. Περιστερίου

Την 26η του μηνός Ιανουαρίου έκάστου έτους, η Εκκλησία προβάλλει και εορτάζει την μνήμη του Οσίου  Κλήμεντος του Αθηναίου, ημέρα την οποία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Κλήμης άγει τα Ονομαστήριά του.

“Εφέτος, λόγω της υφιστάμενης καταστάσεως ένεκα της πανδημίας του Covid-19 και των εξ αυτής περιοριστικών μέτρων, η Ιερά Μητρόπολις ανακοινώνει ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας δεν θα εορτάσει και δεν θα δεχθεί τις ευχές του ευαγούς Ιερού Κλήρου και του φιλοχρίστου λαού· αλλά ταπεινώς θα τελέσει τον Εσπερινόν της εορτής του Οσίου Κλήμεντος την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και την Θεία Λειτουργία την Τρίτη 26 Ιανουαρίου ε.ε. εις τινα Ιερόν Ναόν της Μητροπόλεως προσευχόμενος πατρικώς διά το εις αυτόν, παρά του Κυρίου, εμπιστευθέν ποίμνιον, διά τον ευαγή αυτού Ιερόν Κλήρον, διά τους υπό της πανδημίας δοκιμαζομένους αδελφούς, αλλά και διά το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της πατρίδος μας, οι οποίοι εκδαπανούν εαυτόν έναντί του Covid-19 και παρακαλεί όπως εύχονται υπέρ υγείας αυτού” αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων