01/10/2022 01/10/2022 Επίτιμο μέλος του Ορθόδοξου Χριστιανικού Συλλόγου «Οι Τρείς Ιεράρχες» αναγορεύτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος, Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συγκεκραμένα, σε μια σεμνή εκδήλωση στην Αίθουσα του Θρόνου, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου (Χαλκοκονδύλη 29 και Εθνικής Αντιστάσεως), αναγορεύθηκαν σε Επίτιμα Μέλη του Ορθόδοξου Χριστιανικού Συλλόγου...
01 Οκτωβρίου, 2022 - 20:33
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2022 - 21:10

Επίτιμο μέλος του Ορθόδοξου Χριστιανικού Συλλόγου «Οι Τρείς Ιεράρχες» ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Διαδώστε:
Επίτιμο μέλος του Ορθόδοξου Χριστιανικού Συλλόγου «Οι Τρείς Ιεράρχες» ο Μητροπολίτης Περιστερίου

Επίτιμο μέλος του Ορθόδοξου Χριστιανικού Συλλόγου «Οι Τρείς Ιεράρχες» αναγορεύτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος, Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συγκεκραμένα, σε μια σεμνή εκδήλωση στην Αίθουσα του Θρόνου, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου (Χαλκοκονδύλη 29 και Εθνικής Αντιστάσεως), αναγορεύθηκαν σε Επίτιμα Μέλη του Ορθόδοξου Χριστιανικού Συλλόγου «Οι Τρείς Ιεράρχες» ο Σεβασμιώτατος κ. Γρηγόριος, Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Καθηγητής κ. Εμμανουήλ Γ. Βαρβούνης, Κοσμήτωρ της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων